Välkommen på konferens i Kristinahuset!

Kristinahuset är beläget på höjden ut mot Drevviken i natursköna Sköndal, endast 15 min från centrala Stockholm. Med en fantastiskt utsikt mot vattnet och dess omkringliggande natur är det en rofylld plats att konferera på dagtid. I den historiska byggnaden, som är över 400 år gammal, ryms även ett café.

Här konfererar ni i nyrenoverade anrika lokaler för sällskap upp till 30 st personer, samtliga med utsikt mot Drevviken. I alla våra rum har ni tillgång till trådlöst Wifi och presentationsutrustning, i de mindre rummen har vi uppkoppling via stora TV-skärmar och i det större rummet en takhängd projektor med duk.

Vi erbjuder färdiga paket med förtäring av frukost, lunch och fika samtidigt som vi gärna skräddarsyr efter era önskemål.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Telefon: 072 - 208 17 69
Epost: cafe.kristinahuset@compass-group-fs.com

Bokningsförfrågningar:
bokning.kristinahuset@compass-group-fs.com

Allmänna-villkor (pdf)
Karta (pdf)

Våra konferensrumFredrika

16 kvm / 12 p / TV-skärm
Namnet Fredrika kommer från den svenska författarinnan Fredrika Bremer, som förutom att hon var kvinnorörelsens främsta pionjär, även var en aktiv djurrättsaktivist och välgörenhetsidkare.

 

Ingrid
22 kvm / 12 p / TV-skärm
Ingrid syftar till flerfaldigt Oscarsvinnande Ingrid Bergman som visade starkt intryck på den internationella filmpubliken med sin begåvning, professionalism och skönhet, kombinerat med friskhet och naturlighet.

 

Kristina
51 kvm / 30 p / Projektor
Kristinahuset och även vårt största rum, har fått sitt namn från Drottning Kristina. Under hennes regeringstid utkämpades stora delar av och avslutades det trettioåriga kriget, vilket ledde till stora landsvinster och ökad prestige. Hon sade själv senare när hon abdikerade från sin tron och att det berodde på att hon som kvinna inte kunde leda sin armé i fält. Kort därefter konverterade hon till katolicism.