Vi erbjuder catering för små och stora arrangemang. Du bestämmer riktlinjerna - vi genomför.

Catering är en sak – catering som överträffar dina förväntningar en annan. Vi jobbar varje dag med det sistnämnda och kan hjälpa dig med ett riktigt lyckat evenemang, litet som stort.

Lång erfarenhet av catering och evenemang
Compass Group FS har arbetat med catering och evenemang sedan lång tid tillbaka. Tag hjälp av oss när det är dags för kundmöte, personalfest och kick off. Antingen kommer vi till dig och dukar upp maten, eller också hjälper vi dig att hitta en lokal som passar ditt arrangemang. Vi levererar direkt till ditt företag morgon, middag och kväll och vår proffsiga personal tar hand om serveringen.

Lunch hos dig?
Ett alternativ till att gå ut på stan och äta lunch. I lugn och ro får ni goda och nyttiga luncher levererade och serverade på arbetsplatsen. Maten lagas på en av våra restauranger i närheten, förpackas på lämpligt sätt och transporteras till er.

Event
Middag, mingel eller konferensfika – oavsett tillfälle erbjuder vi en cateringlösning utöver det vanliga. Dit hör bland annat eventets utformning, menyplanering, personal och dekorationer.

Representation
Vi skräddarsyr arrangemang utifrån situation, behov och önskemål. Allt för att dina gäster ska bli nöjda med plus i kanten.

Välkommen med din beställning!

E-post: gruvon@foodandco.se