Snittar och förrätter

Sandvikare 25:-/st
Renstek/pepparrot
Skagen
Tonfisk
Lax

Tunnbrödsstubbe med lax och wasabifärskost 28:-
Snitt med seranoskinka och chevrekräm 25:-
Skagenbakelse 28:-
Spett med melon/tomat/mozzarella 25:-

Förrätter
Gubbröra med kavringsmul 69:-
Skagenbakelse 78:-
Rökt laxcarpaccio m vitlöksolja, krutonger och parmesan 85:-
Lufttorkad skinka fylld med fetaost och soltorkad tomat 74:-

Varmrätter
Helstekt tunnskuren biff med tryffelsky, potatiskaka och säsongens primörer 185:-
Inkokt lax med mandelpotatisstomp, skarpsås och rostad sparris 175:-Majskycklingbröst med mörk körsbärssås, rotsaksgratäng och säsongens primörer 165:-

Bufféer

Buffé nr 1.
Kallskuren marinerad fläskfilé
Hemslagen chilibearnais
Inkokt lax med dillmajonnäs och räkor
Ost och kantarellpaj
Potatisgratäng eller krispig potatissallad
med sockerärtor och smörgåsgurka
Grönsallad med quinoa o körsbärstomat
Brieost, melon, baguette och spread
Pris 195:-

Italieninspirerad buffé
Lufttorkad skinka med färskost
3 sorters salami
Basilika och vitlöksmarinerad fläskfile
Oliver och fetaost
Capresesallad, tomat och mozzarellasallad
Pastasallad med soltorkad tomat och paprika
Fruktfat med 2 sorters melon
Vegetarisk paj med tomat och mozzarella
Grönsallad, bröd och smör
Pris 225:-

Buffé nr 3.
Kallskuren kycklingfile med mangodressing
Chilimarinerad pastrami
Potatissallad med fetaost
Grekisk bondsallad med salladsost
Ceasarsallad naturelle.
Smör och bröd.
Pris 169:-

Norrländsk buffé
Västerbottenpaj serveras med rödlök och creme fraiche
Rökt renstek med pepparrotscreme
Rökt lax med kantareller
Tjälknöl med potatisgratäng eller potatissallad
Mixad salladsgrönt, bröd och smör
Pris 245:-

Klassisk husmanskost

Wallenbergare med potatispuré och gröna ärtor. Pris 125:-
Kalvstek med gräddsås, gelé, pressgurka och mandelpotatis. Pris 125:-
Biff Rydberg med senapsgrädde och äggula. Pris 135:-
Plommonspäckad fläskkarré av rapsgris med äppelmos och kokt potatis. Pris 115:-

Dessert

Citronkladdkaka med vaniljgrädde och hallon. 55:-
Passionsfruktspannacotta med marinerade jordgubbar. 75:-
Chokladmarquis med vanilj mascarpone och hallonsås. 75:-

Vegetarisk meny

Broschetta med körsbärstomat och rödlök. 59:-
Zucchinibiff med tzatsiki 89:-

Fler vegetariska alternativ, kontakta oss!

Bakverk

Tårtor 10-12p
Princesstårta 280:-
Carl-Gustaf 280:-
Jordgubbsmousse 280:-
Frukttårta 280:-
Chokladmousse 280:-
Passionsfrukt 280:-
Doptårta 280:-

Smörgåstårtor 55:-/p-60:-
Storlek 8p, 12p, 16 p, 20 p
Buffétallrikar 135:-
Hembakat, kransar, mm

Vi serverar dagens rätt mån-fre 11.00-13.30.
2-rätters affärslunch går att boka i vår gästmatsal.

Ladda ner Cateringbroschyr som pdf.