Vi kan erbjuda dig och ditt företag olika lösningar både för affärslunch och middag.

Att inbjuda till smakupplevelser innebär så mycket mer än att servera mat. Det innebär också att bjuda på ett leende, en hjälpande hand, en ljuv doft eller en spännande oväntad smak. Att varje besök på restaurangen väcker dina sinnen och får dig att vilja återkomma. Varje dag!

Vi väljer alltid råvaror av hög kvalitet och våra måltider lagas från grunden i våra kök av utbildad personal. Menyerna varieras efter säsong vilket tillåter oss att använda säsongens bästa råvaror samt närproducerat och ekologiska råvaror där det är möjligt. Vi erbjuder dagligen god och vällagad husmanskost. Aktuella menyer hittar du här på hemsidan.

Spara tid och pengar
Visst känner du igen problemet, att varje dag när det börjar dra ihop sig mot lunch så ska någon ur personalen utses som tar på sig ansvaret att ringa runt till olika restauranger, fråga efter aktuell meny, det tar tid som kan utnyttjas till bättre saker.

Vi kan erbjuda dig och ditt företag olika lösningar. Är ni ett mindre antal personer vid företaget, då kanske en smakfull portionslåda kan vara ett alternativ. Är ni ett större antal personer och har ett lunchrum eller personalmatsal så kan vi erbjuda lunch i kantin. Lunchen består av god, vällagad husmanskost och fräscha tillbehör.

Vi har en lösning som vi vet kommer att passa dig och ditt företag. Kontakta oss gärna, ge oss förutsättningarna, så kan vi erbjuda dig ett förslag som innebär att du sparar tid och pengar från första stund.

Varmt välkomna!