Innovation och kreativitet kring mat - det är vad vi älskar. Food & Co är restaurangkonceptet som utvecklar erbjudandet av mat på arbetsplatsen. Vi förädlar de alldagliga kontorsluncherna till inspirerande matupplevelser.

Våra menyer är säsongsbetonade och inspirerade av olika spännande kulturer. Med våra kockar som ledsagare, söker vi alltid efter nya möjligheter för att kunna erbjuda dig god och hälsosam mat - som ger energi.

Food & Co är tillgängliga från morgon till kväll. Vi serverar säsongsbetonad mat, hälsosam take-away och snacks i en behaglig och välkomnande miljö.

Vi ser att du som gäst bryr dig mer om mat än någonsin tidigare och ofta är på jakt efter något nytt och spännande. Därför lanserar vi inte bara ett nytt varumärke och koncept med Food & Co, utan en hel familj av matupplevelser (så kallade moduler). Syftet är att kunna erbjuda olika matupplevelser. Modulerna som är först ut är den helt vegetariska Wicked Rabbit och Hav a Java - ett nordiskt, urbant och avslappnat café.

Storlek

   10
Skolsittning

 

10

U-bord

  10

Biosittning

  10

Öar

  10

Styrelsebord

  10

 

Storlek

  

Skolsittning

  

U-bord  

  

Biosittning  

  

Öar  

  

Styrelsebord  

1   2   3   4   5   7